Welkom / Wolkom

Beste Deinumers,
Afgelopen maanden hebben een aantal van jullie dorpsgenoten geploeterd, vergaderd, gezweet en vooral veel plezier gehad om een nieuwe digitaal dorpsplein voor Deinum in elkaar te zetten. De oude website is te vergelijken met een oude Oost-Europese auto.. wat roestig, rijdt hobbelig, deed het wel altijd, maar niet meer zo van deze tijd. Tegenwoordig bekijken we het internet steeds vaker vanaf de bank of in de luie stoel met het tablet in de hand. Of zelfs met de mobiel even snel checken wat er allemaal gebeurd is. De nieuwe website van Deinum schaalt zich naar het apparaat waar het op getoond wordt. Op ieder apparaat (tablet, telefoon of pc) goed leesbaar, dat is het plan!
Samen hebben we gekozen voor een kleurrijke, moderne vormgeving die nog jaren mee kan. Een van ons merkte op dat er eigenlijk een logo miste… en toen kwam de vraag van deze ‘verse’ dorpsbewoner of Deinum geen dorpswapen heeft. Dat bleek niet het geval, dus is er een ontworpen speciaal voor de nieuwe website.
Toekomstperspectief
De website van Deinum zal misschien wel een belangrijkere rol gaan spelen in de toekomst. Verder kijkend dan een medium dat nieuws alleen zend kan het ook een echt digitaal dorpsplein worden waar mensen oproepen aan elkaar kunnen doen, dingen kunnen organiseren en natuurlijk nog steeds alle informatie op kunnen vinden.
Mocht jij daar overigens ideeën of suggesties over hebben dan staan we daar altijd voor open! Misschien zal de website ooit wel de KlaverTrije gaan vervangen, maar zover is het nog niet. Eerst de nieuwe website, te bereiken en te bekijken op Deinum.nl (en ook nog steeds Deinumdorp.nl) online!

We zijn ‘alderraast benijd’ wat je van de nieuwe website vindt!