Deinum

Nieuws

Bericht van Dorpsbelang Deinum

oktober 20, 2022 Nieuws Reacties uitgeschakeld voor Bericht van Dorpsbelang Deinum

Van de werkroep bouwen&wonen
Op woensdag 16 november presenteren we de woonvisie Deinum. Locatie: It Holt. We starten om 19:30 uur en verwachten rond 21:00 uur af te ronden. Aanmelding voor de avond graag via dorpsbelang@deinum.nl We raden aan om de woonvisie van te voren door te nemen. Hij is vanaf 1 november digitaal beschikbaar op www.deinumdorp.nl Jouw constructieve bijdrage wordt gewaardeerd. Graag tot de 16e.
Programma:
19:30 uur: welkom en uitleg werkwijze
19:45 uur: presentatie
20:15 uur: gespreksronde
21:00 uur: afronding

 

Glasvezel

De glasvezel campagne van Deltafiber loopt tot en met 26 oktober. De kopijdatum van deze Klaver Trije was 15 oktober. De uitslag van de campagne plaatsen we daarom in de uitgave van december.


Onderhoud zwaluwwand
Er hebben zich vier mensen aangemeld voor het leeghalen en vullen van de zwaluwwand. Dat is hartstikke mooi. Het leeghalen en vullen van de gaten wordt deze keer in maart gedaan. Het maaien bovenop de wand wordt rond november opgepakt door een lid van de Fûgelwacht.
Verslag jaarvergadering Dorpsbelang Deinum
In de vorige Klaver Trije stond een foutje. Het jaarverslag staat vanaf 1 november op www.deinumdorp.nl en niet vanaf 3 oktober. Vragen over het jaarverslag kun je sturen naar dorspbelang@deinum.nl


0 comments

Comments are closed.