Deinum

Nieuws

Meer bewegen in 2017? Doe mee aan het nieuwe beweegprogramma Fit Waadhoeke in!

februari 6, 2017 Nieuws Reacties uitgeschakeld voor Meer bewegen in 2017? Doe mee aan het nieuwe beweegprogramma Fit Waadhoeke in!

Bent u tussen de 50 en 65 jaar en wilt u in 2017 meer bewegen? En woont u Menameradiel? Dan is het nieuwe beweegprogramma Fit Waadhoeke in iets voor u! Fit Waadhoeke in is een beweegproject van 8 weken waarbij u één of twee keer per week kennis kunt maken met een beweegactiviteit bij u in de buurt. Waarbij u kunt kiezen uit 12 verschillende beweegactiviteiten. Dit project start vanaf 13 maart.

Begin februari ontvangen alle inwoners in de leeftijd van 50 t/m 64 jaar uit de gemeente Menameardiel een uitnodiging om mee te doen aan Fit Waadhoeke in. Bij deze uitnodiging treft u een overzicht aan van alle sportaanbieders in de regio waar u het beweegprogramma kunt volgen. U kunt zich aanmelden bij een van deze beweegaanbieders. Er wordt een afspraak met u gemaakt voor een kennismakingsgesprek, bedoeld om samen met u een verantwoord beweegprogramma op te stellen. Vervolgens volgt u acht weken lang, een of twee keer per week dit programma. Meedoen aan Fit Waadhoeke in kost eenmalig € 45,-.

Meer informatie over Fit Waadhoeke in vindt u in de persoonlijke uitnodiging en op www.menameradiel.nl (beweegteam) U kunt ook contact opnemen met het beweegteam Menameradiel via 06-30062297 of via beweegteam@menameradiel.nl of met een van de deelnemende beweegaanbieders. Wilt u 2017 ook goed beginnen? Meld u dan uiterlijk 24 februari aan bij een van de deelnemende aanbieders.

In Deinum is het volgende mogelijk:

Fitness/
circuittraining Deinum
Axon Fysiotherapie

Skoallestrjitte 11
Donderdag 20:00-21:00
Dinsdag 18:00-19:00

Axon Fysiotherapie Bennert Beeksma
Skoallestrjitte 11, 9033 XH Deinum
beeksmabennert@hotmail.com


0 comments

Comments are closed.