Deinum

Nieuws

Selectiegroep streetdance tweede op kunstbende 2010 van Friesland Selectiegroep streetdance tweede op kunstbende 2010 van Friesland

maart 1, 2010 Nieuws Reacties uitgeschakeld voor Selectiegroep streetdance tweede op kunstbende 2010 van Friesland Selectiegroep streetdance tweede op kunstbende 2010 van Friesland

 

Selectiegroep tweede op Kunstbende 2010 van Friesland

De selectiegroep van streetdance, genaamd 058, is zondag 28 februari tweede geworden op Kunstbende 2010 in de Lawei te Drachten.
Kunstbende Friesland organiseerde voor de twintigste keer de voorronde. Het thema voor dit jaar was ’tijd’
Jongeren in de leeftijd van 13-18 jaar konden zich inschrijven in acht categorieën; dans, muziek, taal, expo, film & animatie, theater & performance, Fashion en een nieuwe categorie DJ.
De winnaars per categorie gaan door naar de landelijke finale waar ze met de beste jongeren van de andere provincies strijden om de eer en een uitgebreid coachingstraject talentontwikkeling van de jongeren na de voorronde. Alle winnaars krijgen een coachingstraject op maat aangeboden.
De landelijke finale is op 17 april op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam. .
Dit was de eerste keer dat de selectie mee deed aan een wedstrijd en het bestuur van Sport en Spel feliciteert de meiden met het behalen van de tweede plaats. We hopen dat ze volgend jaar weer mee kunnen/willen doen en wie weet een eerste plaatsje ..?
 Voor alsnog gingen de meiden naar huis met:
een hele mooie trofee,
vrijkaartjes voor een dansvoorstelling in Theater de Harmonie te Leeuwarden,
vrijkaartjes voor een dansvoorstelling in Schouwburg de Lawei te Drachten,
waardebon t.w.v. € 25,00 voor de danswinkel te Leeuwarden.
zie voor meer foto’s op www.sportenspeldeinum.nl

0 comments

Comments are closed.