Deinum

Nieuws

Weekendhike Walk for Serious Request

november 29, 2013 Nieuws Reacties uitgeschakeld voor Weekendhike Walk for Serious Request

Tientallen enthousiaste wandelaars zamelen zondag 22 december geld in voor de actie Serious Request van Radio 3FM. Zij lopen vanuit Deinum, Grou en Hurdegaryp naar het Glazen Huis op het Zaailand in Leeuwarden, waar zij de opbrengst van de tochten op een ludieke wijze overhandigen aan de dj’s van 3FM.

Weekendhike zoekt nog meer mensen die mee willen wandelen!  De deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 10 (Deinum),14 (Hurdegaryp) of 18 kilometer (Grou). De wandelingen beginnen bij de stations en eindigen vanzelfsprekend bij het Glazen Huis. Wie graag mee wil lopen, kan zich gratis opgeven via www.weekendhike.nl.

De tochten worden georganiseerd door Friese en Groningse leden van Weekendhike. Ieder weekend gaan er zes tot tien groepen Weekendhikers tussen 20 en 45 jaar op pad. Ook doordeweeks zijn er veel wandelingen. Er zijn mensen die zelfs elk weekend met veel enthousiasme meelopen.

De deelname aan deze Serious Request-tochten is voor iedereen gratis. Bovendien: nieuwe leden betalen niets voor de eerste twee wandelingen van Weekendhike. Loop mee en schrijf je in via www.weekendhike.nl of steun ons via http://www.kominactie.nl/weekendhike_1!


0 comments

Comments are closed.