Dag van de Bouw 4 juni a.s.

woensdag 18 mei 2016

Vrijbaan Leeuwarden

Gepubliceerd op 17 mei 2016
Dag van de Bouw
Ook nieuwsgierig hoe Reef Infra, De Boer en de Groot & Antea Sport bouwen aan het project Herinrichting Deinum-Boksum? Wilt u weten wat er achter de bouwhekken gebeurt?
Pak dan uw kans op zaterdag 4 juni a.s. tijdens de Dag van de Bouw.

Leuk voor groot en klein
De Dag van de Bouw is bedoeld voor iedereen! Omwonenden, jongeren die geïnteresseerd zijn in een bouwopleiding of er al mee bezig zijn, passanten, gezinnen en medewerkers.
Op de Dag van de Bouw kunt u een kijkje nemen bij de onderdelen waar op dit moment wordt gebouwd. Ook voor kinderen is er van alles te doen! Er rijdt een pendelbusje tussen de rotonde bij Boksum en It Holt, die ook stopt bij het uitkijkpunt. Bij alle onderdelen staan medewerkers klaar om u te voorzien van informatie en om vragen te beantwoorden. U kunt kijken bij de brug in aanbouw, de nieuw aan te leggen sportvelden, het uitkijkpunt én It Holt waar we ook informatie geven over het project. Tevens proberen we de archeologische opgravingen die zijn gedaan bij Boksum, weer even terug te krijgen om deze tijdens Dag van de Bouw ten toon te stellen.

Project Herinrichting Deinum-Boksum
Het gebied tussen Deinum en Boksum wordt opnieuw ingericht. Een nieuwe dorpsrand voor Deinum, nieuwe sport- en woonvelden en een opvaart tussen Deinum en Boksum.

Veiligheid
Voor uw eigen veiligheid dient u op de aangegeven looppaden te begeven. Houdt u zich aan de instructies. It Holt is wel toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers, de bouwplaats is dat helaas niet.

Parkeren
Komt u vanuit het dorp zelf, dan adviseren wij u met de fiets of lopend naar It Holt te gaan. Daar krijgt u informatie welke locaties u kunt bezoeken zijn en wat er te doen is.
Komt u van buiten, dan kunt u parkeren nabij de rotonde bij Boksum, hier staat een verkeersregelaar voor u klaar. Vanaf daar rijdt een pendeldienst naar het uitkijkpunt en It Holt.

Vergeet niet uw laarzen aan te trekken (of oude schoenen) en uw fototoestel mee te nemen.
De Dag van de Bouw is gratis en aanmelden voor deze dag is niet nodig.

Uw gastheren tijdens de Dag van de Bouw zijn:

Reef Infra, De Boer en de Groot & Antea Sport