Gratis prachtige inspiratiegids voor alle Deinumers

donderdag 21 oktober 2021

Ziet u ook graag meer egels, vlinders, uilen en vogels in de tuin?

Er is onlangs een inspiratieboekje ‘Aan de slag met BIODIVERSITEIT’ uitgebracht. Hierin kunt u lezen hoe we nog beter in onze eigen tuin voor de dieren kunnen zorgen.  Door de tuin niet meer winterklaar te maken, kunt u al heel  veel

Er is onlangs een inspiratieboekje ‘Aan de slag met BIODIVERSITEIT’ uitgebracht. Hierin kunt u lezen hoe we nog beter in onze eigen tuin voor de dieren kunnen zorgen.  Door de tuin niet meer winterklaar te maken, kunt u al heel  veel voor de insecten, egels en vogels betekenen.

Het is een praktisch inspiratieboekje, waarin staat wat u zelf kunt doen ter bevordering van de biodiversiteit én hoe u het kan aanpakken. Sommige ideeën zijn geschikt om met meerdere mensen uit het dorp realiseren.  De auteur van het boekje: Lemke Statema, is tegenwoordig inwoner van ons mooie dorp Deinum.

Geïnteresseerde dorpsbewoners van Deinum kunnen zich opgeven via de mail en krijgen het boekje gratis thuisbezorgd. Omdat de dorpsvereniging erg begaan is met de natuur en leefomgeving bieden wij dit boekje aan.

Inwoners van Boksum en Blessum kunnen ook een boekje aanvragen, zij krijgen het boekje voor een zeer gering bedrag van € 0,50 per stuk.

Het aanmelden kan op dorpsbelang@deinum.nl,  graag naam en adres opgeven.

Namens Dorpsbelang Deinum,

Henk Berg