Inloopavond 28 sept. 17:30 – 20:00 herinrichting Spoorstrjitte, Mennerdahôf en Pypsterhôf

maandag 25 september 2017

Nu het werk van Vrij-Baan tussen Deinum – Boksum klaar is, is nu Deinum zelf aan de beurt voor een herinrichting. De Spoorstrjitte, Mennerdahôf en Pypsterhôf worden van 2 oktober tot aan de kerstvakantie opnieuw ingericht. In opdracht van gemeente Menameradiel voert aannemer Jansma Drachten B.V. de werkzaamheden uit.  Graag nodigen wij u uit voor een inloopavond.

Inloopavond

Op donderdag 28 september 2017 vanaf 17.00 tot 20.00 uur organiseert Jansma Drachten een inloopavond in It Holt in Deinum, waar u de plannen van de gemeente kunt bekijken. Ook wordt daar de planning van de werkzaamheden bekend gemaakt. De uitvoerders zijn aanwezig om de plannen toe te lichten.

U bent van harte welkom op deze avond.

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd?

In het kort bestaan de werkzaamheden uit het opbreken van de oude bestrating en asfalt. Nieuwe bestrating aanleggen en nieuw asfalt aanbrengen. Op het Pypsterhôf wordt ook de riolering vervangen. Helaas, zullen er dus straten moeten worden afgesloten om het werk te kunnen uitvoeren. 

Meer informatie?

Natuurlijk, bij de inloopavond. Ook hebben we een Facebook en Twitter-account aangemaakt waarop we regelmatig updates zullen plaatsen.  Daarnaast kunt u de dorpswebsite in de gaten houden www.deinumdorp.nl.

Twitter: @WegDeinum

Facebook: @wegonderhouddeinum