Rare apen race feest uitgesteld!

maandag 17 augustus 2015

Alweer? Ja alweer! Het was de bedoeling dat al onze ouders een schoolkrant zouden kopen zodat wij voor jullie een feestje konden bouwen. Maar jammergenoeg zijn er tot nu toe niet genoeg verkocht.

We hebben heel veel leuke reacties gehad en heel veel hebben ons verteld dat ze heel graag een schoolkrant zouden willen kopen maarr er op dat moment geen tijd voor hadden om te bestellen.
Omdat we heel veel hadden geregeld, van JEBROER tot vette kermisattracties en zelfs wereldkampioen panna voetbal, moesten we deze week heel veel vooruit betalen. Maar dat geld hadden we dus niet. Omdat we ook weten dat iedereen wel naar zo’n vet feest wil hebben we besloten om onze ouders meer tijd te geven om een abonnement te kopen voor de schoolkrant. Zodat we het volgend jaar gewoon weer kunnen proberen.

Nu geen feestje maar genoeg te vieren!

De schoolkrant die we hebben bedacht is veel meer dan zo maar een schoolkrant. Daar is ie veel te luxe voor. Daarom heet onze schoolkrant vanaf nu het Rare Apen Magazine. We hebben ondertussen ons idee met heel veel andere basisscholen besproken en ze zijn super enthousiast en willen allemaal heel graag mee doen. Vanaf februari volgend jaar mogen we dus het Rare APen Magazine, in samenwerking met alle basisscholen, door heel Nederland verkopen!

Hoe zat het ook al weer met die schoolkrant?

Het Rare Apen Magazine is een super de luxe tijdschrift gemaakt voor en door jullie!. Willen jullie iets kwijt waarvan jullie denken dat iedereen het moet weten? Vooral over “grote mensen dingen”? zet het in het Rare Apen Magazine. Misschien kunnen onze ouders er iets van leren. Een soort consumentengids voor jongeren dus. Maar er is ook ruimte voor talent. Kun je goed schrijven, tekenen of schilderen of wat dan ook. Laat het maar zien. Wij zorgen er voor dat echte beroemde kunstenaars of schrijvers jullie werk krijgen te zien en ons vertellen wat ze er van vinden. Daarbij regelen we ook heel veel kortingen voor jullie, pittige prijsvragen en hele mooie prijzen zoals een weekje efteling maar dan met de hele klas!!

Dus ook al gaat het feestje nu niet door de Rare Apen bikkelen gewoon door om jullie de mogelijkheid te geven te vertellen wat je nou echt van “die grote mensen dingen” vindt en om er voor te zorgen dat onze scholen meer leuke dingen voor ons kunnen doen!!