Deinum

Monthly Archives: november 2013

Weekendhike Walk for Serious Request

november 29, 2013 Reacties uitgeschakeld voor Weekendhike Walk for Serious Request

Tientallen enthousiaste wandelaars zamelen zondag 22 december geld in voor de actie Serious Request van Radio 3FM. Zij lopen vanuit Deinum, Grou en Hurdegaryp naar het Glazen Huis op het Zaailand in Leeuwarden, waar zij de opbrengst van de tochten op een ludieke wijze overhandigen aan de dj’s van 3FM.

Weekendhike zoekt nog meer mensen die mee willen wandelen!  De deelnemers kunnen kiezen uit een tocht van 10 (Deinum),14 (Hurdegaryp) of 18 kilometer (Grou). De wandelingen beginnen bij de stations en eindigen vanzelfsprekend bij het Glazen Huis. Wie graag mee wil lopen, kan zich gratis opgeven via www.weekendhike.nl.

De tochten worden georganiseerd door Friese en Groningse leden van Weekendhike. Ieder weekend gaan er zes tot tien groepen Weekendhikers tussen 20 en 45 jaar op pad. Ook doordeweeks zijn er veel wandelingen. Er zijn mensen die zelfs elk weekend met veel enthousiasme meelopen.

De deelname aan deze Serious Request-tochten is voor iedereen gratis. Bovendien: nieuwe leden betalen niets voor de eerste twee wandelingen van Weekendhike. Loop mee en schrijf je in via www.weekendhike.nl of steun ons via http://www.kominactie.nl/weekendhike_1!


Elfstedentocht roeien voor Serious Request

november 21, 2013 Reacties uitgeschakeld voor Elfstedentocht roeien voor Serious Request
Van 21 t/m 24 december 2013 gaan wij, Roeiteam Túnus , Roeiteam Kanniethex& en Roeiteam de Vletterlieden (uit IJmuiden), de Elfstedentocht roeien voor de actie van 3FM Serious Request in de Sir Lancelot Skynner. (zie foto)
Finish bij het Glazen Huis in Leeuwarden.Steun ons!
Meer lezen

Zomaar een moment ….

november 20, 2013 Reacties uitgeschakeld voor Zomaar een moment ….

Heeft u ook een mooie foto van Deinum, mail hem ons en misschien wordt uw foto ook wel geplaatst !

Foto is ingestuurd door : Janneke Wassenaar

Meer lezen

Wie verre reizen maakt, kan veel verhalen

november 18, 2013 Reacties uitgeschakeld voor Wie verre reizen maakt, kan veel verhalen

Zaterdag 23 november geeft Muziekvereniging Advendo haar herfstconcert.

We willen jullie hierbij uitnodigen om naar de Sint Jan in Deinum te komen. We kunnen jullie hulp tijdens het concert goed gebruiken omdat jullie deels de reisbestemming bepalen!

Samen met verhalenverteller Douwe Kootstra en jeugdkorps Jong Advendo maken we er een boeiende, gezellige, maar vooral muzikale avond van.

Het concert begint om 19.45 uur. Entree is €2,50. Kinderen die op de basisschool zitten kunnen gratis mee op reis!

 

Meer lezen

Serious Request

november 13, 2013 Reacties uitgeschakeld voor Serious Request

Jullie retour emballage tegen kindersterfte door diarree!

Vanaf nu tot en met het einde van de Serious Request actie op 24 december in het glazen huis in Leeuwarden kun je je emballage doneren voor de actie. Breng al je flessen en kratten bij de Spar in Deinum en deponeer je bon in de donatiebox bij de kassa. Mijn bedoeling is zoveel mogelijk aan statiegeld te verzamelen! Alvast bedankt!! Vanaf 18 november kunnen jullie doneren!!
Judith Bruinsma

Meer lezen