Deinum

Monthly Archives: november 2022

Kom Muziek Maken

november 23, 2022 Reacties uitgeschakeld voor Kom Muziek Maken
Op de woensdagmiddagen 23 en 30 november en 7 december kunnen alle kinderen in de basisschoolleeftijd tussen 15.30 en 16.30 uur in Ons Huis (Tsjerkepaed 11) muziek komen maken. 
 
We gaan leren ritme te voelen door te stampen en te klappen. En we gaan liedjes maken door te spelen met taal en muzieknoten. Ook gaan we zingen en muziek maken met echte muziekinstrumenten!
 
Kinderen zijn iedere keer van harte welkom! Opgave is niet nodig. Aafke Koster uit Deinum doet de muzikale begeleiding. Colinda Popken ondersteunt en kijkt mee. Voor informatie kun je Aafke bellen of appen: voor het nummer zie poster.

Verslag jaarvergadering dorpsbelang 2022

november 12, 2022 Reacties uitgeschakeld voor Verslag jaarvergadering dorpsbelang 2022
Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er een verslag van de jaarvergadering 2022 van De Eendracht.
Onze excuses voor de vertraging. We proberen het verslag volgende keer kort na de vergadering te maken en te verspreiden.
Wil je reageren op het verslag? Dan graag via mail op dorpsbelang@deinum.nl 
Of bij de jaarvergadering van 2023.
 
 

De kernen in gemeente Waadhoeke krijgen glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk

november 2, 2022 Reacties uitgeschakeld voor De kernen in gemeente Waadhoeke krijgen glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk

DELTA Netwerk gaat in 34 dorpen in gemeente Waadhoeke en de dorpen Midlum en Wijnaldum uit gemeente Harlingen glasvezel aanleggen. Na het verstrijken van de deadline van 26 oktober bleek dat er hier voldoende inwoners zich hebben aangemeld voor glasvezel. De aanleg start waarschijnlijk al in Q1 van 2023 en het laatste dorp zal medio 2024 van glasvezel gebruik kunnen maken. Nu het zeker is dat er glasvezel komt, krijgen diegenen die nog geen abonnement hebben afgesloten, de kans om zich tot 27 november om zich alsnog aan te melden zonder dat er aansluitkosten gerekend worden.

Meer lezen

Woonvisie Deinum

november 2, 2022 Reacties uitgeschakeld voor Woonvisie Deinum
Op woensdag 16 november wordt de woonvisie Deinum 2022 – 2030 gepresenteerd in It Holt.
Via onderstaande link is de woonvisie te downloaden. Dit is een concept.
 

Clean-up Deinum!!

november 2, 2022 Reacties uitgeschakeld voor Clean-up Deinum!!

Op zondag 13 november organiseren we een leuke opruimactie. Kinderen en ouders zijn van harte welkom om te komen helpen. Opruimen is leuk, maar ook belangrijk voor de natuur. Helaas komt zwerfafval uiteindelijk in ons drinkwater terecht. Daarom vinden we het belangrijk om ons in te zetten!

Met deze actie verdienen we geld voor de activiteiten commissie. Daarvan kunnen we weer extra dingen voor de jeugd organiseren. Per deelnemer verdienen we €5,-! Materialen zijn aanwezig en om 10:00 u staat de koffie klaar!!!

Groeten namens de AC