Deinum Culinair 2014

donderdag 24 april 2014

Handen uit de mouwen, schort voor en pannen op het vuur
want Nocht & Wille heeft u nodig!

Vanwege het succes van vorig jaar en de vele enthousiaste reacties hebben we besloten Deinum Culinair ook in 2014 weer letterlijk “op de kaart” te gaan zetten.

De heerlijke en uiteenlopende gerechten die dorpsgenoten hadden klaargemaakt en prachtig werden geserveerd, vonden gretig aftrek op het “Deinumer Culinaire terras” tijdens het dorpsfeest afgelopen jaar.

Zo’n succesvol evenement kan alleen maar door samen te werken. Dus met uw hulp. Lijkt het u leuk om “iets lekkers” klaar te maken of heeft u een specialiteit die u graag wilt delen met dorpsgenoten óf wilt u gewoon iets uitproberen? Meld u aan en doe mee!

U bent hierbij uitgenodigd om op woensdag 21 mei om 20:30 aan de St. Janswei 36 (bij Reinold en Dineke) om mogelijke ideën door te spreken. Mocht u hier niet bij kunnen zijn, maar wel graag iets wilt koken óf als u wel wilt koken maar niet wilt serveren, dan is dat geen probleem. Dan verzorgen wij het serveren wel. Meld u aan via mail, sms, whatsapp bij Reinold (of een nader bestuurslid van Nocht&Wille). Wij houden u dan op de hoogte van de organisatie.

Reinoldalgra@upcmail.nl of 06-52661710

namens Nocht & Wille (Alida, Anne, Jelmer,Jochem, Laurens, Marcel, Patricia, Reinold,Sonja)

Oh ja, ook dit jaar hebben we weer een verassing tijdens Deinum Culinair…….