Deinum Open Air 2022

donderdag 21 april 2022

Op 9 juli mogen we eindelijk weer volop genieten van al het muzikaal en cultureel talent dat ons dorp en verre omstreken te bieden heeft. Met meer dan 10 muzikale acts op de planning kan het maar zomaar eens een legendarische editie worden. Dit keer niet op het Leechje, maar midden op de Sint Janswei!

Vanaf 14:30 is er deze dag van alles te beleven. Van een karaokebar tot de feestelijke Heropening Cafe It Sipeltsje (met optreden van de good old Gayco’s) en van Heel Deinum Bakt tot aan een 20 koppige Bigband met blazers, snaren en de hele muzikale mikmak. De kinderen gaan een hele grote kunstmuur maken en er zijn wereldse foodtrucks met steenovenpizza’s tot aan mexicaanse burritos. Maak het af met een dikke ijsco van Us Mem en je dag is compleet.

We zoeken trouwens nog taartbakkers (opgave via watamminga@gmail.com ). Voor het open podium hebben we nog maar 1 plek (opgave via jjvanderveen@hotmail.com )

Er zijn maximaal 400 kaarten en deze zijn in de voorverkoop te krijgen bij Bakker Sybesma op 25 juni en 2 juli van 11:00 – 12:00.