Glasvezel voor jou, 50 euro voor Deinum

dinsdag 11 oktober 2022

Glasvezel in Deinum Vanuit doarpsbelang zijn we een beetje fanatiek geworden in het promoten van glasvezel. Los van de commerciële tamtam van Deltafiber is het namelijk belangrijk voor de toekomst van het dorp dat er glasvezel wordt aangelegd. Er is nu een gelegenheid om dat voor elkaar te krijgen.

Doarpsbelang

20% deelname
Het idee is simpel. Als 20% (1 op 5) van de huishoudens in de gemeente Waadhoeke een abonnement afsluit dan wordt het glasvezel in zo veel mogelijk dorpen aangelegd. Deltafiber kijkt dus breder dan alleen Deinum. Maar hoe meer abonnementen in Deinum worden afgesloten, hoe groter de kans is dat glasvezel bij ons wordt aangelegd.

Actie
We willen Deltafiber ondersteunen om die 20% te halen. Delta doet in ruil daarvoor iets voor het dorp.

We hebben twee actiecodes van Delta gekregen. Als je via een van de twee actiecodes een abonnement afsluit, dan ontvang je als abonnee 25 euro terug op de rekening. Daarnaast wordt er 50 euro gestort in een fonds voor Deinum. Die 50 euro wordt door doarpsbelang gebruikt voor de aanleg van een nieuwe zwemplek en klimtoestellen voor de Deinumer jeugd.

>>>BELANGRIJK<<<
Wil je meedoen met de actie? Maak dan hieronder een keuze:
Wil je een glasvezel abonnement bij Caiway? Klik dan op http://aklam.io/6cklAW
Wil je een glasvezel abonnement bij Delta? Klik dan op http://aklam.io/g58Jtm

Let op:

  • Als je een abonnement afsluit, begin dan altijd met een klik op een van de twee codes. Alleen op die manier doe je mee aan de actie, krijg je zelf 25 euro terug én steun je het dorp met 50 euro.
  • Als je een abonnement afsluit, doe dat dan vóór 26 oktober.
  • Je betaalt pas voor je abonnement wanneer je daadwerkelijk op glasvezel bent
    aangesloten.


Wil je eerst wat meer lezen over glasvezel? Ga dan naar www.deltafiber.nl