Open Dagen Koninklijke Luchtmacht 2008

maandag 9 juni 2008

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni 2008 opent de Vliegbasis Leeuwarden haar deuren voor publiek. In verband met het verwachte bezoekersaantal dient het verkeer rekening te houden met enige vertraging. Het vaarverkeer dient rekening te houden met enig oponthoud bij de bruggen in en rondom Leeuwarden.

 

Afgesloten wegen
De A-31, tussen Dronrijp en Marssum zal vanaf vrijdag 20 juni 06:00 uur volledig afgesloten zijn voor alle verkeer. Doorgaand verkeer zal over de parallelwegen geleid worden. De A-31 is vanaf zaterdag 21 juni 24:00 uur weer volledig opengesteld.
Eveneens geldt er een afsluiting op zaterdag 21 juni voor de noordzijde van de N-355, tussen Grote Wielen en Tietjerk. De zuidelijke helft van de N-355 wordt dan gebruikt voor doorgaand verkeer in beide richtingen. De N-355 is vanaf zondag 22 juni 12:00 uur wederom opgesteld voor het doorgaande verkeer.

Parkeren
Bezoekers die per auto of motor naar de Open Dagen komen krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van parkeerplaatsen rondom Leeuwarden. Bezoekers worden per bus naar het Open Dagen terrein vervoerd.
Er wordt geparkeerd op de volgende locaties:
– A-31 (tussen Dronrijp en Marssum);
– WTC;
– N-355 (noordzijde tussen Grote Wielen en Tietjerk); alleen op zaterdag
– Kleine Wielen;
– Stiens.

Motorrijders worden verzocht om de motor te stallen op het WTC-terrein. Tevens is daar de mogelijkheid om de motorkleding en helm achter te laten.

Surf voor meer informatie over de Open Dagen naar: www.luchtmacht.nl/opendagen2008