Wervelende show als finale voor gym en dans van S&S

zaterdag 12 juni 2010

Wervelende show als finale voor gym en dans van S&S.
Op 11 juni was het dan eindelijk zover. Na lang schuiven met de datum, overleg en natuurlijk oefenen, kon het seizoen afgesloten worden met een gezamenlijke uitvoering van de onderdelen gym, jazzdance en streetdance van de vereniging Sport en Spel.

De zaal stroomde al vroeg vol met ouders, broers, zussen en andere familieleden en vrienden en vriendinnen. Velen zaten vol spanning te wachten hoe hun kind(eren) het er af zouden brengen. Na de gezamenlijke opkomst van alle deelnemers lieten alle disciplines hun kunsten zien. Het werd een afwisselende show van gym en dans. Iedereen had plezier in het vermaken van het publiek en je kon zien dat er aandacht was besteed aan zowel uitvoering als kleding. Na de finale, waarbij alle deelnemers nog 1 keer op kwamen, was een groot applaus van het publiek hun deel.
De voorzitter bedankte vervolgens Minnie, Linda en Meysam als train(st)er met een bos bloemen en zette Koosje en Ingrid nog even in het zonnetje. Door de organisatie van deze twee dames is het geheel een geslaagde avond geworden.

kijk voor foto’s op www.sportenspeldeinum.nl