Wonen aan de haven van Deinum? Het kan nu!

donderdag 18 september 2014

16-09-2014 bron : www.menameradiel.nl

De gemeente Menameradiel onderzoekt of er interesse is voor het creëren van drie nieuwe woonvelden in deze dorpsrand.

Vanaf 2015 ontstaat er een nieuwe dorpsrand aan de oostrand van Deinum. Deze nieuwe inrichting ontstaat doordat het gebied aan de oostkant van Deinum vrijkomt door de verwijdering van het wegtracé van de N31. De gemeente Menameradiel onderzoekt nu of er interesse is voor het creëren van drie nieuwe woonvelden in deze dorpsrand.

Nieuwbouw aan het water

Er is ruimte voor drie nieuwe woonbuurten aan het water. Op bovenstaande afbeeldingen ziet u een voorbeeld van de nieuwe situatie. Zoals u ziet is het plekje uniek! Wonen aan het Van Harinxmakanaal of de Deinumer Feart met een wijds uitzicht in een geweldig leuk dorp! Daarnaast heeft u alle gemakken van de stad dichtbij.

Maak zelf uw nieuwe wijk!

Doordat de plannen nog niet gestart zijn is dit een unieke kans om zelf uw wijk samen te stellen. Alleen maar duurzame, vrijstaande woningen op grote kavels? Of liever een geschakelde woning met collectieve fruitgaard? Wij horen graag wat uw wensen zijn! Samen hebben wij nu de mogelijkheid om deze wijk een eigen gezicht te geven.

Interesse?

Neem dan contact op met de heer Rouwenhorst. Hij kan u alles vertellen over de plannen en de kosten van de verschillende kavels.

Telefoon (0518) 45 29 00
E-mail g.rouwenhorst@menameradiel.nl