Zeer geslaagde editie Deinum Open Air

woensdag 6 januari 2016

Zoooo wat was het een geslaagde wintereditie van Deinum Open Air, afgelopen 28 november! Het was een gure en koude avond en daardoor een echte barre tocht. Iedereen die als bezoeker deze tocht met ons heeft afgelegd super bedankt! Jullie hebben het tot een onvergetelijke avond gemaakt.  En wat was het genieten onderweg!
Bij Piet en Femmie Heeringa was het meezingen geblazen met de  Amsterdamse smartlappen van Nico en Tine. In de sportkantine: zetten twee Deinumer gelegenheids DJ’s de boel op stelten, Sjefiek en Klaas bedankt!

By Acronius Hettinga werd er geswingd op deJazzy klanken van Tim and the Crazy Allards, door muzikanten Tim de Vries  en Allard beide uit Boksum

In de kerk werd er menig traantje weggepinkt bij de prachtige klanken van Janneke Brakels die zong bij het orgel en de band Brecht: een nieuwe band van de Deinummer muzikanten Peter Kamping, Wietse Marra en Jannie van der Veen.

De tocht ging verder en bracht ons bij het Leanbedriuw  van Hiemstra. Daar op de koude vlakte met de snijdende wind in ons gezicht, kregen we het weer een beetje warmer door de Ierse Folk muziek van NNB met op trekzak de Deinumer: Kees Sytema.

 

En toen, eindelijk, de Finish: Het Holt! Daar viel alle spanning van de vermoeide schouders en gingen we de nacht in met de band Volk uit Grou en the good old Deinumer Huisband. Wat een finale, wat een feest! En wat hebben we het weer met veel plezier allemaal op poten gezet! Alle vrijwilligers enorm bedankt, alle dorpsgenoten die hun loods, huis, ruimte zo ruimhartig hebben open gegooid: super bedankt! Nog even nagenieten?

Fotoalbum op Facebook:

Tot in 2017, dan weer een nieuwe verse en zomerse Deinum Open air!

Groeten, Gerlof Feenstra, Tarek Laarif, Bart Feenstra, Janneke Brakels, Esther Rodenhuis, Willy Tamminga en Jannie van der Veen.