Deinum

Monthly Archives: januari 2016

januari 29, 2016 Reacties uitgeschakeld voor

complex
Maandag 1 februari starten de graafwerkzaamheden in Deinum. De watergangen rondom het nieuwe sportpark en aan de rand van Deinum (oude N31 zijde) en het talud wordt daar afgegraven.

Meer lezen

Inloopavond SF Deinum

januari 27, 2016 Reacties uitgeschakeld voor Inloopavond SF Deinum

Tijd: 17:00 tot 20:00 uur

Plaats: Kantine Sparta’59

Voor al uw vragen!


Wat zou jij doen met €600,00 ?

januari 25, 2016 Reacties uitgeschakeld voor Wat zou jij doen met €600,00 ?

Iedereen kent ze wel, de discussies over roken.
Waar mag het nog wel en waar mag het niet.
Werd je vroeger op feestjes raar aangekeken als je niet rookte, ben je tegenwoordig duidelijk in de minderheid als je nog wel rookt.
Met de definitieve ingang van het rookverbod in openbare gelegenheden wordt er dan ook steeds strenger gecontroleerd en er staan hoge boetes op. Toch?

Meer lezen

Herinrichting Deinum – Boksum

januari 22, 2016 Reacties uitgeschakeld voor Herinrichting Deinum – Boksum

Inloopuur
Op woensdag 3 februari 2016 van 14:30 tot 16:30 uur is er weer een inloopuur waar u terecht kunt bij de aannemer voor informatie en vragen. Het inloopuur vindt plaats in Restaurant It Holt.

Mocht u voor die tijd vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het Provinciaal projectbureau Vrij-Baan via infopbl@fryslan.frl of 058 – 284 4040


Diamanten bruiloft!

januari 13, 2016 Reacties uitgeschakeld voor Diamanten bruiloft!

Zaterdag 16 januari viert het echtpaar Koningsveld hun diamanten bruiloft. Redactie website Deinum vindt dit een felicitatie waard! De heer en mevrouw Koningsveld van harte gefeliciteerd en nog heel veel geluk samen!

Foto: Bildtse Post


Afscheid?

januari 12, 2016 Reacties uitgeschakeld voor Afscheid?

We hebben gezien hoe de klep van de brug met een snijbrander is los gesneden, gedeeld en afgevoerd en het fietspad naar Ritsumasyl is afgesloten. De Trekwei hoort (voorlopig?) niet meer bij Deinum. Het is bijzonder zuur en emotioneel. Straks wordt ook de brug bij Ritsumasyl zeker een jaar afgesloten. Een comfortabele noord-zuid fietsroute is weg. De nieuw te bouwen brug kan nu voor hetzelfde geld alsnog bij Deinum komen. Dat kan probleemloos op dezelfde plek komen waar de brug nu ligt.

Meer lezen

Inloopuur Herinrichting Deinum-Boksum

januari 8, 2016 Reacties uitgeschakeld voor Inloopuur Herinrichting Deinum-Boksum

Op woensdag 13 januari is er weer een tweewekelijkse inloopuur voor inwoners van Deinum en Boksum in It Holt. Vanaf 14:30 is aannemer Reef-Infra aanwezig in It Holt.

Tijdens deze tweewekelijkse inloopuren kunt u binnenlopen en uw vragen stellen over het project Herinrichting Deinum- Boksum. Medewerkers van aannemer Reef Infra zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

mvd-20141111-346-luchtfoto-Deinum-verkleind-330x495


Deinum Open Air 2015

Zeer geslaagde editie Deinum Open Air

januari 6, 2016 Reacties uitgeschakeld voor Zeer geslaagde editie Deinum Open Air

Zoooo wat was het een geslaagde wintereditie van Deinum Open Air, afgelopen 28 november! Het was een gure en koude avond en daardoor een echte barre tocht. Iedereen die als bezoeker deze tocht met ons heeft afgelegd super bedankt! Jullie hebben het tot een onvergetelijke avond gemaakt.  En wat was het genieten onderweg!
Bij Piet en Femmie Heeringa was het meezingen geblazen met de  Amsterdamse smartlappen van Nico en Tine. In de sportkantine: zetten twee Deinumer gelegenheids DJ’s de boel op stelten, Sjefiek en Klaas bedankt!

Meer lezen