Deinum

Monthly Archives: april 2020

Nieuwsbrief Dorpsbelang

april 27, 2020 Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief Dorpsbelang

Initiatieven

Het zijn bijzondere tijden nu het coronavirus grotendeels ons leven bepaald. Het bestuur van Dorpsbelang De Eendracht wenst iedereen sterkte, vooral ook de ouderen die aan huis gekluisterd zitten en eigenlijk geen bezoek meer kunnen ontvangen. Gelukkig zijn er veel dorpsgenoten die willen helpen en op elkaar willen letten. Er komen mooie initiatieven voorbij, zoals een ‘berenspeurtocht’ voor de kinderen en een inzamelingsactie van vuurwerkbrillen voor het MCL. Dorpsgenoten vragen aan elkaar via de buurtapp hoe het gaat en er worden boodschappen gedaan voor buren die kwetsbaar zijn. Daarnaast heeft Terpoarte als hart onder de riem, ieder adres een bosje tulpen gebracht. Mocht u zelf een initiatief hebben om Deinumers in deze ‘Corona’-tijd’ te helpen en u heeft bij het organiseren daarvan ondersteuning nodig, neem dan contact met ons op.

Meer lezen

Oud Papier 9 mei – container bij het station

april 27, 2020 Reacties uitgeschakeld voor Oud Papier 9 mei – container bij het station
  • Oud Papier wordt niet opgehaald
  • Datum: 9 mei 2020
  • Tijd:  08:00 – 17:00 uur
  • Plaats: container bij het station!

In de maand april hebben wij vanwege het Coronavirus het oud papier niet door laten gaan. Ook voor de maand mei hebben wij besloten dat het oud papier niet wordt opgehaald. Om de voorraden thuis niet te ver op te laten lopen, hebben wij besloten dat op 9 mei van 08:00 – 17:00 uur een container wordt neergezet bij het station. U kunt daar zelf uw oud papier (of dat van uw buren) in de container zetten. Bij het station is meer ruimte om elkaar te passeren. Graag zoveel mogelijk het oud papier stapelen, zo kunnen we meer in de container houden. Graag de deur van de container open laten staan, zodat de kans op besmetting zo klein mogelijk is. Indien er meerder mensen tegelijk bij de container aanwezig zijn, houd dan minimaal 1,5 meter afstand van elkaar!

 


Klaver Trije en Corona

april 19, 2020 Reacties uitgeschakeld voor Klaver Trije en Corona

Oan de lêzers fan Klaver Trije

Yn ferbân mei it koroana firus komt de Klaver Trije yn ‘e moanne maaie net út.

Der is net folle nijs sa ‘t jo wol begripe en in Klaver Trije mei allinne advertinsjes fine wy neat, ek al binne wy tige wiis mei ús advertearders.

Wy hoopje dat jo dit begripe en …..der komme grif wer bettere tiden.

Foar no, genietsje fan it moaie waar en bliuw sûn.

♣♣♣

In verband met het corona virus komt de Klaver Trije in de maand mei niet uit.

Er is bijna geen nieuws zoals u zult begrijpen en een Klaver Trije met alleen advertenties vinden we niets, ook al zijn wij erg blij met onze adverteerders.

Wij hopen dat u dit zult begrijpen en….er komen vast betere tijden.

Voor nu, geniet van het mooie weer en blijf gezond.


Oud papier actie april

april 5, 2020 Reacties uitgeschakeld voor Oud papier actie april